Muziek cafe's

(in de regio)


Den Haag


Den Haag


Den Haag


Zoetermeer


Monster


Schiedam


Rotterdam


Schiedam


Amsterdam


Blues RadioRadio 6 Blues (24/7)


De Blues Radio (24/7)


Blues radio's - NL & World


Blues radio's - Pinguin Blues


MagazineBlad voor gitaristen


Magazine voor Blues fans


Blues krant


Blues HarpForum voor blues harp spelers


Effecten inkoopInkoop gebruikte effecten


The Dynaflow

Ritme sectie

Welkom op de site van The Dynaflow

Bassist Jan Markus uit Zoetermeer en drummer Eduard Nijenhuis uit Den Haag kennen elkaar vanaf 2006. Vanaf die tijd hebben zij los of samen in verschillende formaties opgetreden. Blues BV, Jumpin' Joe, Bootleg Blues Band en Frenk & The Locals zijn hier enkele voorbeelden van.

Jan en Eduard hebben van 2006 t/m 2012 elke 2e en 5e donderdag van de maand als ritmesectie maandelijks bluessessies in Jan Pet Blueslokaal in Den Haag verzorgd. Momenteel zijn zij de vaste ritmesectie van de Fossen & Struijk Band. Zij wonnen in april 2015 met deze band de Dutch Blues Band 2014 award. Daarnaast doen zij af en toe gigs met Frenk van Meeteren, Steven 'Little Steve' van der Nat en Harold 'Fat Harry' van Dorth en anderen. Ook begeleiden zij Amerikaanse bluesgiganten, zoals Tail Dragger en Super Chikan, als zij voor een tour in Europa zijn.

The Dynaflow is een blues ritmesectie pur sang. Zij zijn een geoliede tandem. Naast hun strakke ritmes, van uptempo shuffles tot zuigende slowbluesen, is hun muzikale creativiteit, met lucht tussen de noten, alom bekend.

The Dynaflow is een ervaren blues ritmesectie, welke tevens ingehuurd kan worden door bluesmuzikanten.

Zoekt u voor een gig een drummer en/of een bassist? Of wilt u The Dynaflow inhuren met een van hun bands? Op deze site vindt u alle informatie.


Neemt u dan gerust contact met hen op.
Jan Markus en Eduard Nijenhuis,
The Dynaflow.

Bass
Jan Markus is een ervaren muzikant. Hij speelt gitaar vanaf 1966. In 1970 trad hij als drummer op met zijn eerste bandje. Hij is tot 1985 als drummer actief geweest in verschillende bluesbands. Tot 2004 heeft hij in verschillende bands als (solo)gitarist gespeeld. Vanaf 2004 heeft hij zich volledig toegelegd op de bas. Helden voor Jan zijn Herman Deinum, Duke Robillard, Jimmy Vaughan, Eddy Clearwater, Memphis Slim, Albert Collins, Phillip Walker en nog wel meer.


Drums
Eduard Nijenhuis drumt alles wat met blues te maken heeft. Strak tot in het bot en daarnaast bijzonder creatief. Zijn voorbeeld en held, Steve Gadd, heeft muzikaal een grote invloed op hem gehad. Door veel te spelen in binnen- en buitenland heeft hij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Zo heeft hij onder andere samengewerkt met de band Hypnoclan (jazz-rock, afro beat) en doet hij veel studiowerk en theaterproducties. De muzikale loopbaan van Eduard is indrukwekkend.

Eduard en Jan vormen de strakke ritmesectie achter de Fossen & Struijk Band en werken daarnaast als freelance ritmetandem, The Dynaflow, met andere muzikanten.

Contact the Dynaflow: Klik Hier!


Bluesfestivals

(openlucht)


Bluesfestival Zoetermeer


Delft Blues


Holland Bluesfestival


Culemborg Blues


Brielle Blues


Raalte Blues


Texel Blues


Kwadendamme


Ospel


European Blues UnionEuropean Blues Union


Blues FoundationDutch Blues Foundation


Blues Agenda


ReparatiesGitaar reparatie


Versterker reparatie


Versterker reparatie


    Created by Fakey.net